Rahimić: Prosinečkog ne poznajem i nisam se čuo s njim, od kvalifikacija očekujem najbolje
Elvir Rahimić se vraća na klupu BiH kao član stručnog štaba i nada se da možemo ostvariti dobar rezultat u predstojećim kvalifikacijama

Nekadašnji vezista za SportSport.ba

Rahimić: Prosinečkog ne poznajem i nisam se čuo s njim, od kvalifikacija očekujem najbolje

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Elvir Rahimić bit će jedan od pomoćnika u stručnom štabu reprezentacije Bosne i Hercegovine novom selektoru Robertu Prosinečkom.

Rahimiću ova funkcija nije strana jer je već bio u sličnoj poziciji na Svjetskom prvenstvu 2014. godine tadašnjem selektoru Safetu Sušiću.

U izjavi za portal SportSport.ba Rahimić je rekao da mu je veoma drago što se vraća u reprezentaciju, a da novog selektora ne poznaje.

"Sigurno da mi je drago što sam opet u reprezentaciji. Čast mi je biti dio stručnog štaba naše reprezentacije i sigurno da očekujem sve najbolje od kvalifikacija koje slijede", rekao je Rahimić pa se osvrnuo i na novog selektora.

"Iskreno, ja ga lično ne poznajem. Nisam se ni vidio, a ni čuo telefonski do sada sa novim selektorom tako da za sada ne mogu ništa reći o njemu".

Nekadašnji vezista CSKA iz Moskve otkrio je i kako je saznao da će biti u stručnom štabu.

"Mislimović mi je javio ovu informaciju u četvrtak nakon što je izabran novi selektor. Bez dilema sam pristao da budem član stručnog štaba, pa zašto ne bih?", rekao nam je za kraj Rahimić.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Podsjetimo, Elvir je tokom reprezentativne karijere odigrao 40 utakmica u dresu reprezentacije BiH, a debi je imao na ljeto 2007. godine kada je naša reprezentacija na Koševu porazila Tursku sa 3:2.

Top Komentari

Der_Kriminalist
Sve mi se nešto čini da će sportsport.ba postavljati smicalice Prosinečkom i tako unositi negativnu atmosferu u i oko reprezentacije.
19 1
Guber
Cirkusa, izabran za pomoćnika a ni čuo se nije sa selektorem. Pomozi nam Bože.
10 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi