Rahimić isključen zbog nedozvoljenog ulaska u teren

Trener Veleža isključen protiv Olimpika (0:1)

Rahimić isključen zbog nedozvoljenog ulaska u teren

S. Mlaćo

Derbi susret prvog kola Prve lige Federacije odigran  je u subotu u Mostaru između Veleža i Olimpika. 

Gosti iz Sarajeva su slavili sa minimalnih 1:0 pogotkom Nedima Oglečevca, te sa pjesmom se vratili kući.

Publika u Mostaru mogla je vidjeti zanimljiv meč, u kojem nije nedostajalo uzbuđenja. Na samom kraju Velež je ostao i bez šefa struke Ibre Rahimića koji je isključen.

"U 90+1 sa klupe domaćina odstranjen trener domaćina Ibro Rahimić zbog nedozvoljenog ulaska u teren za igru za vrijeme igre, na asistenciju IV suca", stoji u izvješaju delegata Esad Kudelića iz Bužima.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Rahimić je isključen na asistenciju Sanela Silića iz Cazina, a istu je uvažio njegov sugrađanin, glavni sudija Mirza Kazlagić.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi