Rahimić: Mislim da Mladost ima kvalitet i nadam se da će uz neka pojačanja ostati u ligi

Trener Mladosti nakon meča

Rahimić: Mislim da Mladost ima kvalitet i nadam se da će uz neka pojačanja ostati u ligi

Fudbaleri Mladosti iz Doboja kod Kaknja i Borca iz Banja Luke podijelili su bodove danas jer su u okviru 16. kola Premiejer lige BiH odigrali 1:1. 

Nakon meča zadovoljan prikazanim od strane svojih igrača bio je trener Ibro Rahimić.

"Kada je u pitanju ekipa Borca, znali smo da se radi o dobroj ekipi, ali dobro smo ih skautirali. Ja čestitam mojim igračima koji su pokazali da se Mladost diže. U ovih mjesec dana rada vidi se veliki napredak. Ranije smo većinom u drugom poluvremenu primali golove, ali sada u tom periodu dominiramo", kazao je Rahimić na press konferenciji i dodao:

"Znali smo da Borac igra nešto bolje prvo poluvrijeme nego drugo. Odmah smo u nastavku meča krenuli nešto agresivnije, stvorili smo dosta prilika i mislim da smo na kraju mogli doći i do pobjede. Sve u svemu ja sam zadovoljan jer već se sada vidi jdan dobar napredak. Mislim da Mladost s ovim igračima koje trenutno ima u kadru i s nekim pojačanjima u zimskom prelaznom roku ima kvalitet i nadam se da će ostati u Premijer ligi BiH".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

On je dodao kako je neke standardne igrače pred ovaj susret ostavio na klupi za rezerve jer su trenutno ili povrijeđeni ili u nedovoljno dobroj formi da odgovore onome što on traži.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
Ibro King
2 0
Crvena_Legija
Mladost ne bi bila u ovoj poziciji da Mušija nije pravio onolike greške oko transfera.Prodao najbolje igrače (Anđušić,Arežina,NIKOLIĆ) i pokupio otpatke.Pa i posudbe su bolje od samih igrača.Ali ne,pare su bitne i ništa osim para nije važno.Pa kad bude parama brisao suze kad ispadnu iz Premijer Lige ostali će se smijati.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi