Rahimić: Sa kombinovanom ekipom po pozitivan rezultat

Mladost uoči Širokog

Rahimić: Sa kombinovanom ekipom po pozitivan rezultat

Dino Kurbegović

Ekipa Širokog Brijega će sutra od 15 sati na Pecari ugostiti Mladost u okviru četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine.  

Sigurno je kako domaća ekipa ima ulogu favorita, ali šef stručnog štaba Mladosti, Ibro Rahimić najavljuje kako će njegovi igrači pružiti svoj maksimum u nastojanju da izbore povoljan rezultat koji bi im pružio izgledne šanse da se u revanšu plasiraju u polufinale Kupa BiH.

''U Široki putujemo s namjerom da izborimo povoljan rezultat koji bi nas ostavio u igri za plasman u polufinale. Sigurno je kako je tempo utakmica subota-srijeda-subota jako naporan za sve timove, ali mi trenutno raspolažemo sa jako mnogo igrača i vjerovatno ću odmoriti nekoliko igrača koji su igrali u prethodna dva susreta kako bi odmorni dočekali prvenstveni susret na Grbavici.Široki je favorit, te će sigurno protiv nas željeti da se iskupe za dva poraza protiv Željezničara i Zrinjskog, a na nama je da ih pokušamo iznenaditi'', kazao je šef stručnog štaba Mladosti.

Mladost će sutra nastupiti bez nekoliko standardnih igrača poput Isakovića, Šišića i Dilavera, očito je da klub iz Kaknja želi odmoriti svoje najbolje igrače za utakmicu narednog vikenda, kada gostuju na Grbavici protiv Željezničara.

Podsjećamo ekipa Širokog je u ovoj sezoni već upisala jedan trijumf (3:0) nad ekipom Mladosti u okviru osmog kola BH Telecom Premijer lige.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Susret četvrtfinala Kupa BiH između Širokog i Mladosti igra se sutra od 15 sati na stadionu Pecara. Meč će suditi Husein Terzić iz Travnika sa asistentima Beljo Davorom i Macić Amerom iz Mostara. Četvrti sudija bit će Emir Spahalić iz Mostara. Za delegata ovog susreta imenovan je Ivica Galić, dok će posmatrač suđenja biti Alija Lizde (oba iz Mostara).

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi