Veznjak CSKA za SportSport.ba

Rahimić: Važna utakmica, ali nije ključna

Edmir Škorić

Najiskusniji bh. reprezentativac, Elvir Rahimić, ponovo se našao na spisku selektora Safeta Sušića. On očekuje pobjedu u petak nad neugodnom selekcijom Grčke.

"Sretan sam što sam se ponovo vratio u reprezentaciju i to pred ovako važnu utakmicu", kazao je popularni General u razgovoru za SportSport.ba, dodavši:

 

"Ovo je dosta važna utakmica, ali nije ključna jer imamo odigrati i nakon nje pet utakmica. Svaka utakmica je važna, svaka daje tri boda. Oni su konkurenti za prvo mjesto, pa zato ova utakmica i ima toliko značaj. Nadam se kao i uvijek dobroj igri i pobjedi."

 

Koliko ste upoznati sa reprezentacijom Grčke?

 

"Grci stalno igraju sa istim sastavom. Oni nešto posebno ne mijenjaju i dovoljno smo upoznati o njima, a isto tako će nam naš stručni štab ukazati na njihove mane ili vrline."

 

U petak bez Salihovića, pa skoro sigurno i Pjanića...

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

 

"Veliki je hendikep neigranje Pjanića i Salihovića. Pjanić je bio u pravoj formi i mislim da je to baš hendikep. Oni su veliki igrači i mnogo znače za reprezentaciju, ali također mislim da ova repka ima dovoljno igrača koji mogu zamijeniti te momke", dodao je veznjak CSKA u razgovoru za naš portal.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.