Rahmanović pred Čelik: Atmosfera će sigurno biti odlična, prava ligaška

Ofanzivac Sarajeva

Rahmanović pred Čelik: Atmosfera će sigurno biti odlična, prava ligaška

Fudbaleri Sarajeva će u narednom kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine igrati protiv Čelika na gostovanju, a taj susret najavljuje ofanzivac Bordo tima Amar Rahmanović.

On očekuje dobru igru u narednom meču te taklođer sjajnu atmosferu na tribinama.

"Atmosfera je na zavidnom nivou, momci su dobro raspoloženi. Samim tim je i to prvo mjesto zasluženo. Dobro igramo i nadam se da će tako ostati. Najbitnije da ekipa igra dobro. Čim ekipa igra dobro, odmah pojedinac iskoči. Sada sam to ja, sutra će biti neko drugi", rekao je Rahmanović i dodao:

"Sigurno da će atmosfera biti na zavidnom nivou, prava ligaška. Nadamo se našoj dobroj igri i da akobogda pobijedimo. Sada smo prvi i nadam se da ćemo ostati. Zrinjski je bio u nekom padu zbog Evrope, a će mislim biti sve bolji. Sarajevo je uvijek igralo otvoreno i napadački. Tereni su trenutno dobri, zato i zabijamo toliko golova".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Elmedin Muftic
Nesto se i NK Celik pita ljudino!
17 4
kb1999
NK ČELIK ZENICA !!!!
17 15

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije