Rahmanović se razišao sa Mariborom, ostaje u Sloveniji

Bivši mladi bh. reprezentativac

Rahmanović se razišao sa Mariborom, ostaje u Sloveniji

Amar Rahmanović više nije igrač NK Maribor, objavili su mediji u Sloveniji. 

Bivši mladi reprezentativac BiH u Mariboru nije uspio opravdati očekivanja i nakon sedam mjeseci sporazumno se razišao s ovim klubom, a njegov novi klub u Sloveniji je prvoligaš Celje s kojim je potpisao dvogodišnji ugovor. 

"U Sloveniji sam već neko vrijeme i poznajem novu ekipu. Znam na koji način radi Celje i da je klub dobro organizovan, tako da sam sretan što sam došao", izjavio je Rahmanović prilikom potpisivanja ugovora. 

Rahmanović je u Maribor bio stigao u januarskom prijelaznom roku iz Kopra, a tokom karijere još je igrao za Slobodu, Novi Pazar, Olimpic i Istru 1961. 

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi