Raiola: Dybala će uskoro napustiti Juventus
Foto: EPA

Tvrdi italijanski agent

Raiola: Dybala će uskoro napustiti Juventus

Poznati fudbalski agent Mino Raiola izjavio je da će njegov igrač Paulo Dybala uskoro napustiti Juventus. 

Iako je Dybala u aprilu produžio vjernost Juventusu do 2022. godine, redove torinskog kluba bi, sudeći prema riječima njegovog agenta, mogao napustiti i prije nego što se očekuje. 

"Mislim da će Dybala uskoro napustiti Juventus. On mora otići u klub koji ima projekat kakav mu odgovara", kazao je Raiola za RaiSport, te se osvrnuo na moguće destinacije.

"Teško bi mu bilo sada otići u reformiranu Barcelonu, ali bi bio dobar u Real Madridu, Manchester Unitedu, Manchester Cityju ili Chelseaju", podvukao je čovjek koji se brine o karijeri italijanskog fudbalera. 

Osvrnuo se Raiola i na posao koji je Milan napravio. Svom fudbaleru ne savjetuje da crno-bijeli dres zamijeni sa crveno-crnim.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ne vjerujem u milanom projekat", izjavio je. 

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi