"Roma je bolja ekipa bez Mohameda Salaha"

Iznenađujuća izjava Undera

"Roma je bolja ekipa bez Mohameda Salaha"

Endin Čaušević

Roma u srijedu igra u gostima protiv Barcelone prvu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka. Iako je jasno da je Barca veliki favorit u ovom dvomeču u Rimu se nadaju da mogu napraviti čudo i plasirati se dalje.

Navijači Rome zadovoljni su rezultatima u ovoj sezoni iako su mnogi bili skeptični kada je rimski klub odlučio prodati Mohameda Salaha ljetos. Ipak, Monchi je vjerovao da je to najbolja odluka, a umjesto Salaha na Olimpico stigao je mladi turski igrač Cengiz Under.

Iako mu je trebalo nekoliko mjeseci za adaptaciju Under je uspio pokazati da se radi o zaista taletovanom igraču, te se izborio za mjesto u startnoj postavi. Turski igrač priznao je da je ljetos imao ponudu Manchester Cityja, no na kraju je izabrao Romu. Ipak, iznenadio je mnoge izjavom da je Roma bolja ekipa otkako je Salah napustio tim.

"Imao sam ponudu Manchester Cityja, ali se nismo dogovorili oko uslova. Tada se javila Roma i svidio mi se ovaj projekat. Kada je Salah otišao znao sam da će biti mnogo više mjesta za mene da pokažem koliko mogu. Monchi mi je odmah rekao da vjeruje da ću postati važan dio ekipe i nisam se dvoumio. Ono što čujem i što mnogi govore jeste da je Roma sada mnogo bolji tim nego kada je Salah bio dio ekipe", rekao je Under.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi