Raiola objasnio koji klubovi mogu dovesti Lukakua

Uvrijedio Italijane

Raiola objasnio koji klubovi mogu dovesti Lukakua

Endin Čaušević

Jedan od najtraženijih napadača u Evropi, Romelu Lukaku, odlučio je i ovog ljeta ostati u Evertonu.

Nekadašnji napadač Chelseaja imao je nekoliko bogatih ponuda, ali je na kraju ostao na Goodisonu. Nakon špekulacija da je bio blizu prelaska u Juventus oglasio se i njegov agent Mino Raiola.

"Bilo je mnogo priča da Lukaku ide u Juventus. Ali, istina je da nijedan klub u Italiji ne može priuštiti sebi da dovede Lukakua. Jedini klubovi koji su u stanju da ga dovedu su Barcelona, PSG, Bayern i Real Madrid. Što se tiče Italije to je nemoguća misija", rekao je Raiola.

Ova izjava naljutila italijanske medije koji su poručili da Raiola vrijeđa klubove na kojima je donedavno zarađivao veliki novac. Očito da jedan od najboljih menadžera u fudbalu ne bira način da skrene pažnju velikih klubova na Belgijanca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti