Rakitić o odlasku iz Barcelone: Poznato mi je sve ovo
Naravno još uvijek navijači, ali i čelnici kluba, žele da se što prije završi dovođenje Neymara.

Želi ostati

Rakitić o odlasku iz Barcelone: Poznato mi je sve ovo

Esmer Oštraković

Još uvijek je jedna od glavnih tema u Barceloni, pored dolaska Neymara, odlazak Ivana Rakitića.

Na njegovu poziciju doveden je sjajni mladi Frenkie de Jong, koji je plaćen 75 miliona eura i teško je očekivati da sjedi na klupi.

Navodno dva kluba koja su najviše "zagrizla" za Rakitića su Inter i Manchester United, a PSG je odbio Rakitića i novac kao zamjenu za Neymara.

"Poznato mi je sve ovo. Dešavalo se i prošle godine. Razgovarao sam sa trenerom i znam da on kao i ja želi da ostanem u Barceloni. Naravno, sve je moguće, ali želim da ostanem do kraja ugovora", rekao je Rakitić, te je dodao:

"Ponosan sam što me drugi klubovi traže, jer je to znak da doboro igra. Postoje veći prioriteti u klubu od moje prodaje", završio je Ivan Rakitić.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Barcelona iza sebe ima jako dobar prijelazni rok, a kao dvije najveće zvijezde dovedeni su De Jong i Griezmann.

Naravno još uvijek navijači, ali i čelnici kluba, žele da se što prije završi dovođenje Neymara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi