Rakitić: Strah me da će nas napustiti na kraju sezone

Želi da Iniesta ostane

Rakitić: Strah me da će nas napustiti na kraju sezone

E. Čaušević

Ljubitelji fudbala s nestrpljenjem očekuju sutrašnji okršaj na Stamford Bridgeu između Chelseaja i Barcelone u okviru osmine finala Lige prvaka.

Katalonski klub nema baš dobar omjer protiv Plavaca, ali svakako da se svi rado sjećaju 2009. godine kada je Andres Iniesta golom u posljednjim minutama odveo Barcu u finale. Veznjak Barce, Ivan Rakitić, izjavio je pred ovaj meč da se boji odlaska Inieste iz kluba.

Iniesta je nedavno produžio saradnju sa Barcelonom, ali nije nemoguće da na kraju sezone promijeni sredinu. Jedan od kineskih klubova poslao je veoma bogatu ponudu za Iniestu i sada je na njemu da donese konačnu odluku.

"Da, iskreno me strah da bi Iniesta mogao otići. Ne želim ni da razmišljam o tome. On mnogo znači svima nama jer je dosta napravio za ovaj klub. Volio bih da ostane još dugo, ali kao prijatelj mu savjetujem da posluša svoje srce i donese konačnu odluku. Šta god on odlučio svi ćemo biti uz njega", rekao je Raktić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije