Rakitić: Uvijek je dobro startati s pobjedom

Veznjak Barce nakon meča

Rakitić: Uvijek je dobro startati s pobjedom

Veznjak Barcelone Ivan Rakitić bio je strijelac jednog od tri gola svog tima u pobjedi protiv Juventusa u Ligi šampiona.

Hrvatski vezni fudbaler bio je veoma zadovoljan nakon susreta i poručio je da je uvijek dobro kada startate sa pobjedom u Ligi prvaka. 

"Uvijek je dobro krenuti pobjedom. Barcelona nije tim koji često mijenja trenere. Valverde je donio nove ideje, a mi smo veoma sretni kako su prošle protekle sedmice. Pobjeda kao što je bila večerašnja daje nam puno samopouzdanja. Kako bi odigrali onakvo drugo poluvrijeme, prvo morate napraviti dobar posao u prvom poluvremenu. Bili smo dominantniji tim, a onda smo postigli i vodeći gol, samo par sekundi prije kraja prvog poluvremena. Ako budemo igrali kao što smo igrali večeras, bit će veoma teško pobijediti Barcelonu", rekao je nakon susreta Ivan Rakitić.

Podsjetimo, Barcelona naredni susret u Ligi prvaka igra u gostima kod Sportinga iz Lisabona. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti