Rakitiću na kostobranima tri zastave
Ivan Rakitić je bio sjajan tokom El Clasica i držao je vezni red Barcelone, koji je odradio glavninu posla u 5:1 pobjedi nad nemoćnim Real Madridom

U duelu s Real Madridom

Rakitiću na kostobranima tri zastave

Edmir Škorić, foto: EPA

U nedjelju je Barcelona deklasirala Real Madrid s 5:1 u derbiju španske lige.

Katalonci su jednostavno očitali lekciju nemoćnim Kraljevima, a El Clasico bez Messija i Ronalda bio je spektakularan - ako pitate navijače iz Katalonije.

Sjajnu partiju odigrao je u Barceloni i Ivan Rakitić, koji je držao sredinu terena, a zanimljivo da je u duelu s Realom nosio kostobrane na kojima su bile tri zastave - hrvatska, španska i andaluzijska.

Rakitićeve kostobrane već nekoliko godina krase supruga Raquel i djeca, a nakon velike pobjede je objavio fotografiju svojih kostobrana u novom izdanju.

Zastava Andaluzije je tu u čast njegovih godina provedenih u Sevilli, gdje je upoznao i suprugu, ali i bio kapiten tog kluba godinama, odakle je kasnije prešao u Barcelonu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Good morning☀️☕️😁 @martinbarborka👏 #shinpads #lafamiliaunidajamasseravencida

Objavu dijeli Ivan Rakitic (@ivanrakitic)

Top Komentari

Heller
Fali Švicarska
10 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi