Ludnica na prijateljskom meču: Sudija se svađao sa igračem, pokazao crveni karton, pa napustio teren

Niko nije mogao da vjeruje šta se događa

Ludnica na prijateljskom meču: Sudija se svađao sa igračem, pokazao crveni karton, pa napustio teren

E. Oštraković

U toku je prijateljska utakmica između Slavie Prag i Rakowa, a nakon tim iz Poljske ima prednost od 1:0.

Ipak, desila se jedna situacija na samom otvaranju utakmice, tačnije u desetoj minuti koja je jednostavno obišla cijeli svijet.

Naime, u desetoj minuti utakmice sudija je iznenada zaustavio igru, te je počeo da se raspravlja sa jednim od fudbalera Rakowa.

Nakon žustre rasprave sudije i Papanikolaoua sudija je odlučio da mu pokaže direktan crveni karton zbog riječi koje mu je uputio igrač Rakowa.

Ali tu nije bio kraj, nastavio je sudija da se svađa sa svim igračima, Rakowa, a nakon toga je odlučio i da ode do klupe ovog tima.

Oglasi

Nakon rasprave i sa njima sudija je odlučio jednostavno da napusti teren i ode u svlačionicu, a svi su ostali u šoku.

Nakon nekoliko minuta dogovora između dva kluba odlučeno je trener Rakowa bude glavni sudija, a da dva rezervna igrača Slavije budu njegovi asistenti.

Naravno crveni karton koji je dodijeljen je poništen, te je utakmica nastavljena 11 protiv 11, a Rakow ima prednost od 1:0.

Naime, u 53. minuti je Tijani postigao autogol i tako doveo protivničku ekipu u vodstvo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi