3

Komentari (3)

RedMostar
Ronaldo je potpuno u pravu. Ovaj trener nema hrabrosti da napada svih 90 minuta. Brani prednost od 2 gola protiv Brentforda. Ako njih ne može pobjediti neka se pakuje i ide. Uvodi McPanjinu za Ronalda i mrtvog Matića za najboljeg igrača na utakmici i naravno prima gol. ManUtd je uvijek napadao i tako se branio. Izmjena Rashford za Greenwooda je opravdana.
user1600705501
Slazem se druze , ali i Ronaldo mora da zna da nije veci od kluba , on ga je izveo branioo rezultat i cuva ga za West Ham
RedMostar
Jeste, ali mislim da se previše potencira ta priča da je Ronaldo veći od kluba. On sinoć nesebično, prsima dodaje loptu Bruni. Igra on za ekipu. Po meni je bila nelogična izmjena štoper-napadač. Pokazalo se da je to bio loš potez. Ne sporim da se Ronaldo mora izvoditi iz igre kad je to potrebno za ekipu. Mi nismo navikli da se branimo i to je to.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.