4

Komentari (4)

Fele
Svako malo nekog izradi?!
Krivaja Zavidovići
Nevjerovatno zvuči činjenica da njemački velikani propadaju. Jedini pravi velikan je u stvari Bajern i oni stoje odlično najviše zahvaljujući tome što fudbalere iz Njemačke uzima besplatno ili za siću dok drugi propadaju. HSV je u drugoj ligi, Šalke je na putu, Verder je godinama već u donjem dijelu tabele, Štutgart je dva puta ispadao u Cvajtu posljednjih godina... Dvije Borusije su se oporavile i posljednjih godina su u vrhu njemačkog fudbala, ali nisu prijetnja Bajernu pogotovo Dortmund sad kad ostane bez Sanča i Halanda...
Chico
Pa nije niko lud da preuzme ekipu koja je vec ispala, a zadatk mu da ne ispadne. I da ga jos nekakav vodja svlacionice Seo Kolasinac rusi i smjenjuje.
Krivaja Zavidovići
Rangnik je trebao biti sportski direktor, ne trener...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.