Ramalho otpada, Menezes prvi izbor

Novi preokret u Brazilu

Ramalho otpada, Menezes prvi izbor

Nakon što su čelnici Fluminensea odlučili po svaku cijenu zadržati trenera Muricyja Ramalha, vodstvo brazilskog saveza se okrenulo drugim kandidatima.

Novi favorit za preuzimanje mjesta selektora Brazila je Mano Menezes, aktuelni trener Corinthiansa, koji bi u narednih nekoliko dana trebao potpisati četverogodišnji ugovor.

Da napomenemo, brazilski mediji su sinoć objavili kako je Ramalho novi selektor Brazila, ali su čelnici njegovog kluba Fluminensea odbili raskinuti ugovor s njima, pa je nastao problem.

Ricardo Teixeira, predsjednik brazilskog saveza se danas sastao s Menezesom i dogovorio načelno preuzimanje mjesta selektora koje je ostalo prazno nakon otkaza uručenog Carlosu Dungi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.