Ramić i Đajić produžili vjernost GOŠK-u do 2020. godine

Ostaju u Gabeli

Ramić i Đajić produžili vjernost GOŠK-u do 2020. godine

U bh. premijerligašu GOŠK-u iz Gabele već se se polako slažu kockice za sljedeću sezonu.

Kako bi i u narednoj sezoni bili konkurentni Gabeljani već uveliko rade na igračkom kadru, a primarni cilj je zadržati one koji su činili okosnicu tima.

Nakon što su ugovori produženi sa Ereizom, Brkićem, Čolićem, Zoljem, Hasanovićem, Hasanhodžićem, također je dogovoren nastavak saradnje sa Mirsadom Ramićem i Darkom Đajićem. Oni su u klupskim prostorijama potpisali nove ugovore prema kojima će članovima GOŠK-a biti do 2020. godine.

Ramić je GOŠK-u pridružio 2016. godine i dosad je na 53 utakmica postigao 22 pogotka, dok je Đajić u Gabelu došao godinu ranije. On je u plavom dresu dosad odigrao 64 meča i postigao je četiri gola.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti