Uprkos brojnim ponudama: Mirsad Ramić naredne tri godine u Igmanu!

Odluka je pala

Uprkos brojnim ponudama: Mirsad Ramić naredne tri godine u Igmanu! · Saznajemo

Esmer Oštraković

Sjajna sezona je iza napadača Igmana Mirsada Ramića koji je uspio da postigne čak 19 golova i tako pomogne svojoj ekipi da izbori opstanak u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Zaista je malo ko očekivao da će Ramić imati tako dobru sezonu, ali igrao je fenomenalno i očito sjajno podesio nišanske sprave.

Naravno nakon sjajne sezone ponude nikako nisu mogle izostati, ali uprkos pozivima, Ramić će i naredne sezone igrati u Igmanu.

Kako saznajemo Ramić je dogovorio nastavak saradnje sa svojim trenutnim klubom, a potpisat će ugovor na tri godine.

Karijeru je Ramić krenuo u Turbini iz Jablanice, nakon čega je prešao u glavni grad naše zemlje gdje je potpisao za Željezničar.

Nakon Željezničara igrao je u Travniku, Zvijezdi iz Gradačca, te ponovo u Turbini iz koje odlazi u ekipu Goražda.

Oglasi

Igrao je zatim za Slogu iz Ljubuškog, zatim ponovo za Zvijezdu iz Gradačca, te GOŠK iz Gabele iz kojeg seli u Tuzla City.

Dres Tuzla Cityja odlučio je zamijeniti dresom gradskog rivala, ekipe tuzlanske Slobode u kojoj je bio na posudbi.

Na početku prošle sezone stigao je u Igman i odigrao je zaista fenomenalno u protekloj godini.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vrijedi dodati i to da je danas zvanično potvrđeno da će sjajni Stefan Denković i naredne dvije godine biti igrač Igmana.

Ovaj 32-godišnjak rođen u Beogradu potpisao je novi ugovor s bh. premijerligašem, iako je imao nekoliko ponuda drugih timova, s obzirom na sjajan period iza sebe.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi