Ramić: Ne podcjenjujemo Novi Travnik

Nogometaš GOŠK-a za SportSport.ba

Ramić: Ne podcjenjujemo Novi Travnik

Samir Mlaćo

Nogometaši Goška iz Gabele u novoj sezoni Prve lige Federacije koja  starta u danima vikenda jedan su od favorita za sami vrh tabele. Gabeljani su i u pripremnom periodu pokazali da imaju veoma kvalitetnu ekipu, a ovog ljeta pojačao ih je i Mirsad Ramić, 23-godišnji napadač koji je stigao iz gradačačke Zvijezde.

"S obzirom da sam većinu igrača poznavao, nisam imao problema sa adaptacijom. Momci su jedna fina klapa  na čelu sa šefom stručnog štaba Nedimom Jusufbegovićem, a pripreme su prošle dobre. U šest utakmica zablježili smo četiri pobjede, jedan remi sa Zrinjskim i poraz od Širokog Brijega, iako smo bili bolji tu utakmicu", ističe rođeni Jablaničanin za SportSport.ba.

Gabeljani će sezonu otvoriti domaćom utakmicom sa Novim Travnikom, a u ovom susretu tim iz Hercegovine je blagi favorit.

"Ako nastavimo ovako da radimo i slušamo šefa, tri boda neće doći u pitanje. Ne podcjenjujemo Novi Travnik, mislimo da je to dobra ekipa na čelu sa Almirom Toljom", priča naš sagovornik.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Goška je jedan od favorita za vrh tabele, a Ramića smo pitali koga vidi kao najvećeg konkurenta u toj borbi.

"Mi ćemo ići od utakmice do utakmice i naravno ako se sve posloži što da ne borba za vrh. Bit će zanimljivo prvenstvo, a kao konkurente vidim Rudar iz Kaknja, Travnik, Bosnu iz Visokog, a naravno ne treba ni Veleža  otpisati jer je to klub sa velikom tradicijom", dodao je Ramić na kraju razgovora za naš portal. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti