Ramić: Sarajevo je favorit, ali imaju i oni mane

Ofanzivac GOŠK-a pred duel na Koševu

Ramić: Sarajevo je favorit, ali imaju i oni mane

S. Mlaćo

Samo jedan bod imaju nogometaši GOŠK nakon tri kola Premijer lige BiH. Gabeljani imaju za čim da žale posebno nakon meča sa Zvijezdom 09 (2:2), kada su propustili veliki broj prilika i na kraju se morali zadovoljiti samo jednim bodom. 

Izabranicima Feđe Dudića sada slijedi gostovanje kod FK Sarajevo koje je nakon teškog poraza od Atalante na pobjednički kolosijek se vratilo pobjedom nad FK Sloboda na Tušnju.

U GOŠK-u vjeruju da će u subotu na navećem bh. stadionu imati šta da pokažu.

"U Sarajevo dolazimo da probamo napraviti iznenađenje. Sigurno da je FK Sarajevo veliki favorit protiv nas, ali mi ne idemo sa bijelom zastavom gore. Imaju i onih svojih slabosti, imamo i mi, a mi svoje moramo svesti na minimum, ukoliko želimo doći do pozitivnog rezultata. Sigurno da bismo bili zadovoljnim i bodom", kaže prvotimac GOŠK-a Mirsad Ramić za SportSport.ba.

Prije nešto više od godinu dana, tačnije 06.08. 2017. godine GOŠK je slavio na Koševu protiv bordo tima sa minimalnih 1:0. Junak tima iz Hercegovine bio je Mirsad Ramić, koji je postigao jedini pogodak na meču. Priznaje da ne bih imao ništa protiv da se ponovi isti scenarij.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Upravo tako. Koševo pamtim po lijepom. Pogotkom sam GOŠK-u donio tri boda i naravno da se rado sjetim tog susreta", dodao je nekadašnji član FK Željezničar.

Meč između FK Sarajevo i NK GOŠK igra se u nedjelju sa početkom u 20 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi