Ramires: Di Matteo je zaslužio ugovor

Veznjak podržao talijanskog stručnjaka

Ramires: Di Matteo je zaslužio ugovor

Veznjak Chelseaja, Ramires izjavio je kako smatra da je trener Roberto Di Matteo zaslužio ugovor u Chelseaju nakon dobih rezultata u finišu sezone.

Nekadašnji trener West Bromwich Albiona donio je Plavcima u protekloj sezoni dva trofeja. Prvo je osvojen FA kup, a zatim i Liga prvaka. Zahvaljujući ovim rezultatima, Di Matteo je potpisao jučer dvogodišnji ugovor sa klubom sa Stamford Bridgea.

 

"Upravni odbor Chelseaja je donio pravu odluku. Bio bi veliki rizik da se uradilo bilo šta drugo", kazao je Ramires za Globo Esporte te je dodao na kraju:

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

"Drugom treneru bi trebalo vremena da upozna igrače te se možda ne bi privikao. Di Matteo je učino da Cheseal zaigra onako kako on to želi te je osvojio najvažnije klupsko takmičenje. On svakako zaslužuje da ga se smatra jedim od najboljih trenera današnjice".

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.