Ramljak: Najbolja smo ekipa, zaslužujemo Premijer ligu

Skrenuo pažnju na sebe kvalitetnim partijama

Ramljak: Najbolja smo ekipa, zaslužujemo Premijer ligu

S. Mlaćo
Nogometaši GOŠK-a iz Gabele prvi dio sezone su okončali kao jesenji prvaci, ali sa istim brojem bodova kao FK Igman Konjic.

U Gabeli su zadovoljni, a nadaju se da će i u drugom dijelu sezone Prve lige FBiH imati razloga za radost.

Kvalitetne partije u prvom dijelu sezone pružao je mladi Mateo Ramljak.

Ramljak je zadovoljan, a ističe uvjerenje da će se u Gabeli naredne sezone igrati elitni rang bh. nogometa.

“Trenutno smo na zimskoj, pauzi, kući sam sa porodicom i prijateljima, tako da su mi dani ispunjeni. Počeo sam već i sa treninzima“, prve su riječi Ramljaka.

Dotakao se i prvog dijela sezone.

Oglasi

“Smatram da je pobjeda nad TOŠK-om bila jedna od ključnih koja nam je ujedno pružila veliku motivaciju i nadu za dalje. Smatram da ima dosta dobrih ekipa koje će boriti za prvo mjesto, ali isto tako vjerujem u nas. Mi ćemo dati sve od sebe da na kraju ostanemo prvi“.

U Gabeli se priznaje osjeća veoma lijepo.

“Zadovoljan sam u GOŠK-u, tu sam već dvije sezone. Osjećam se kao kod kuće. Smatram da je GOŠK najbolji klub u ligi i da definitivno zaslužujemo Premijer ligu“.

Imao je i poruku, odnosno želju za novu, 2022. godinu.

“Godina iza nas je bila teška. Želim nam svima zdravu, sretnu i uspješnu novu godinu. Cilj mi je da budem što bolji i uspješniji, a samim time i da prođem sa što manje povreda. Konačni cilj je svakako sa klubom plasirati se u Premijer ligu“, dodao je 20-godišnji Ramljak.

Ramljak, bivši član NK Vitez i HŠK Zrinjski, upisao je u polusezoni iza nas 14 nastupa u prvenstvu te dodao jedan pogodak.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U Kupu BiH je upisao jedan nastup.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije