9

Komentari (9)

cccccc
Naravno da niste imali osjećaj kada vam se stalno pomaže. Smećari odvratni. Čitav svijet zna kakvo je Real smeće od kluba i da je Real državni projekat i da 90% sudija svršava na taj klub
YouTalkinToMe
Nema ih puno ali ipak ima poštenih i iskrenih i iz redova fašista.
yugopo
Vidim da je Barsa bas osvojili trofeja u zadnjih par sezona ,a zaboravljaju navijaci Reala par sezona kad ih rasturi Barsa,a zna se da tu ljedecu sezonu Real mora osvojit,svaku utakmicu su dobijali po penal I protivnik crveni kao da ih je neko nas savjetovao.
Nele.
Ma izlapio covjek. Il je na nekim jakim lijekovima, bunca.
Drakula
Šalji ih u zadnju ligu a ti deda ne rise. I tebe su potplatili da ovako pricas. Debilko milioni ljudi su gledali prevare godinama od strane barcelone i sudija.
addebisi
I od svih drugih klubova ?
Nele.
Treba i uefa da se ukljuci jer se i pola Evrope zalilo na sudzenje protiv njih.
Drakula
Niko kao uefalona
YouTalkinToMe
Treba i uefa da se ukljuci pa da ispita zašto barsa dobija najteže protivnike u grupnoj fazi i zašto ispada u grupnoj fazi i zašto su bili osteceni protiv intera što ih je kostalo prolaska grupe. Isto treba ispitati kako se kupe tri titule lige prvaka i kome se to plati.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.