3

Komentari (3)

Gvardijan
Ramos je sinoc i pored tog autogola, u sustini odigrao dobru utakmicu.Na kraju utakmice je vrlo korektno i sportski cestitao fudbalskim protivnicima na pobjedi sto je bilo jako lijepo za vidjeti.
Gvardijan
Najzalosnije je kada o fudbalu i klubovima u Spaniji ili nekoj drugoj zemlji svijeta komentarisu " navijaci" koji ne idu na utakmice ni svog kluba u zemlji u kojoj zive a kamoli da su nekada gledali tog Reala uzivo i kao navijaju za njega.
ubnt
A jesu li objavili da je barca zvanicno kriminalna organizacija. 17 godina placali sudije. Sportsport nije. Pa pitam je li ovaj katalonski sta pisao?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.