Ramos je laktom udario Messija, a Mourinho tvrdi da zna i zašto

Bilo je vatreno

Ramos je laktom udario Messija, a Mourinho tvrdi da zna i zašto

Edmir Škorić

U završnici prvog dijela meča Real Madrid - Barcelona (0:1) došlo je do malog incidenta.

Prije nego će se krenuti ka svlačionicama na (ne)zasluženi odmor, Sergio Ramos je nakon jednog duela laktom udario Messija po licu, nakon čega su uslijedili žestoki protesti, a glavnom sudiju okupirali su upravo Messi, Pique i Suarez.

Ramos je potom imao verbalni obračun s Messijem, koji je bio vidno ljut, ali stoper Kraljeva je prošao nekažnjeno.

Ramosov bivši menadžer Jose Mourinho smatra da tačno zna zašto je španska legenda izazvala napad i da je imao jasne namjere...

"On zna da se igra mora promijeniti i vjerojatno to radi s namjerom da napravi malo drugačiju temperaturu za drugo poluvrijeme. Zato što je igra, do sada, bila stvarno meka po mom mišljenju", rekao je Mourinho za BeIN Sports na poluvremenu utakmice.

Potražite više informacija na temu La Liga:

I ne izgleda kao da je Ramos postigao željeni efekat, pošto je u nastavku tempo pao, Real nije uspio da se vrati i gol Ivana Rakitića je bio presudan.

Top Komentari

Edward NewGate
pa znamo svi zasto je to napravio, (zato jer je Go.no) ..
1 0
barcaforever
Kako znam Ramos je igrač sa najviše kartona u povijesti klasika i Reala , tako da bi me čudilo da ne dobije žuti karton u takvim utakmicama ...to ga krasi isto kao i njegov kvalitet ...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi