Ramos: Mislim da to nije bio penal

Kapiten Reala o spornoj situaciji

Ramos: Mislim da to nije bio penal

Kapiten Real Madrida Sergio Ramos rekao je nakon susreta protiv Borussije Dortmund u Ligi prvaka da nije trebao biti sviran penal u 14. minuti za domaći tim. 

Podsjetimo, defanzivac Kraljevskog tima je igrao rukom prilikom spašavanja vlastitog gola, ali na snimku se jasno vidi da nije imao namjeru to učiniti već ga je lopta pogodila nakon što je Navas odbranio udarac fudbalera Dortmunda. 

Ramos je nakon susreta priznao da ga je lopta udarila, ali da nije imao namjeru na taj način spriječiti gol. 

"Sve se odigralo veoma brzo. Osjetio sam da me je lopta pogodila u ruku, ali bilo je nehotično. Ne mislim da je trebao biti penal", rekao je Ramos nakon susreta. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo, Real Madrid je slavio sa 3:1 uz dva pogotka Cristiana Ronalda i jedan Garetha Balea.

Madriđani sada imaju maksimalnih šest bodova nakon dva kola Lige prvaka, baš kao i Tottenham u ovoj grupi. S druge strane, APOEL i Dortmund su bez bodova. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi