Ramos ne popušta Salaha, Špancu se sviđa Egipćaninov očaj

Ponovo na sebe navlači gnjev navijača Liverpoola i Egipta

Ramos ne popušta Salaha, Špancu se sviđa Egipćaninov očaj

Kapiten Real Madrida Sergio Ramos je postao neprijatelj broj 1 među navijačima Liverpoola, ali i među svim ljubiteljima fudbala u Egiptu zbog svima znanog razloga.

Mohamed Salah, koji je imao nestvarnu sezonu u dresu Liverpooola, je bio primoran napustiti finalni duel Lige prvaka protiv Reala u prvom pluvremenu, pošto je nakon duela sa Sergiom Ramosom zadobio povredu ramena.

Zbog iste povrede nije bio na najvišem nivou ni za svoj Egipat na Mundijalu, a iako je Ramos Salahu poželio brzo oporavak nakon finala LP istakao je i da je zapravo Egipćanin sam kriv za svoju povredu.

To nikako nije umanjilo gnjev navijača Liverpoola i egipatske reprezentacije. Pisale su se peticije da se Ramos sankcioniše, prijećeno je tužbama, ali štoper Real Madrida je sada na društvenim mrežama napravio novi potez koji bi mogao dodatno razljutiti one kojima već nije nimalo drag.

Naime, Salahov Egipat je nakon poraza od Rusije u drugoj rundi Grupe A izgubio svaku šansu za plasman u osminu finala SP, pa je razumljivo da je sjajni ofanzivac Liverpoola bio utučen nakon utakmice.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Ramosu se to, međutim, očigledno svidjelo, pa je na Istagramu lajkao jednu fotografiju s Salahovog "fan pagea" na kojoj je upravo egipatski reprezentativac u ne baš veselom izdanju nakon poraza od Rusije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi