Salah demantovao da je napustio reprezentaciju: Nema svađe...

Oglasio se egipatski fudbaler

Salah demantovao da je napustio reprezentaciju: Nema svađe...

Nije dugo trebalo čekati da se Mohamed Salah oglasi nakon što su svjetski mediji objavili da je napustio reprezentaciju Egipta.

Faraoni nisu starali na Svjetskom prvenstvu onako kako su očekivali, a poslije neuspjeha razočaran je bio i Salah, koji je navodno poslije sukoba sa rukovodstvom Saveza odlučio da napusti nacionalni tim.

Pisalo se da Salah nije bio zadovoljan atmosferom koja vlada u timu, te da neće igrati u narednoj utakmici protiv Saudijske Arabije, ali sve to je ubrzo demantovao sjajni fudbaler Liverpoola.

"Svi u reprezentaciji Egipta smo zajedno i apsolutno nema konflikta među nama", napisao je Salah na svom Twitter profilu.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Egipat je, podsjetimo, poslije poraza od Urugvaja i Rusije ostao bez šansi da se plasira u osminu finala Svjetskog prvenstva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi