Ramos: Ne razmišljam o povlačenju iz reprezentacije
Foto: EPA

Ramos o budućnosti

Ramos: Ne razmišljam o povlačenju iz reprezentacije

S. Bošković

Kapiten fudbalske reprezentacije Španije Sergio Ramos progovorio je o vlastitoj budućnosti u nacionalnom dresu. 

Tridesetjednogodišnji štoper je s reprezentacijom Španije osvojio dvije titule prvaka Evrope, te Svjetsko prvenstvo. Naredne godine će, ukoliko se Španija kvalificira, imati priliku da igra i na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. 

"O tome ću misliti kad bude vrijeme za to. Mada, ne vjerujem da će Svjetsko prvenstvo u Rusiji biti moje zadnje. Potpuno suprotno od toga, sve dok budem sretan i motiviran igrat ću za reprezentaciju", izjavio je Ramos.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Španija se još nije plasirala na Svjetsko prvenstvo. Trenutačno je druga u grupi G s 16 bodova, a danas će snage odmjeriti protiv prvoplasirane Italije. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi