Ramos: Neobično je bilo bez Casillasa

Kapiten nakon pobjede nad Češkom

Ramos: Neobično je bilo bez Casillasa

Endin Čaušević

Aktuelni prvak Evrope selekcija Španije slavila je danas protiv Češke sa 1:0.

Španci su do pobjede u prvom kolu grupne faze Evropskog prvenstva stigli teže od očekivanog. Jedini pogodak na utakmici postigao je Gerard Pique u 87. minuti. Del Bosque je odlučio da na klupi ostavi Ikera Casillasa, a od prve minute na golu Crvene furije bio je David de Gea.

Kapiten Španije, Sergio Ramos, nakon utakmice izjavio je da je njemu, a i ostatku ekipe bilo jako neobično što na golu nije bio Casillas.

"Nakon toliko godina u reprezentaciji zaista je neobično što Casillas nije na golu. Ipak, De Gea je imao sjajnu sezonu i zasluženo je prvi golman reprezetacije. Ja sam ponosan što sam kapiten Španije i uvijek ću davati svoj maksimum za domovinu", rekao je Ramos.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi