Ramos oduševio navijače Real Madrida

Insistirao da igra cijelu utakmicu

Ramos oduševio navijače Real Madrida

E. Čaušević

Fudbaleri Real Madrida savladali su jučer na gostovanju Athletic Bilbao s 2:1 u okviru 28. kola španske La Lige.

Izabranici Zinedinea Zidanea uspjeli su upisati nova tri boda na uvijek teškom gostovanju u Bilbau. Golove za kraljevski klub postigli su Karim Benzema i Casemiro, dok je jedini gol za domaće postigao Aduriz.

U centru pažnje navijača Real Madrida jučer je bio Sergio Ramos koji je odigrao svih 90 minuta. Iako nije postigao gol u jučerašnjoj utakmici navijači kraljevskog kluba bili su oduševljeni što je Ramos igrao jer je samo dva dana ranije noć proveo u bolnici zbog zdravstvenih problema.

Ipak, Ramos je insistirao da igra protiv Bilbaa jer je znao da je to jedno od najtežih gostovanja za Real. Iako se očekivalo da će igrati samo sat vremena na kraju je Ramos odlučio da na terenu provede svih 90 minuta što je oduševilo navijače Reala.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti