Ramos pokazao veliku hrabrost, Zidane ga ostavio u svlačionici na poluvremenu!

Neobičan potez trenera Reala

Ramos pokazao veliku hrabrost, Zidane ga ostavio u svlačionici na poluvremenu!

A. Čaušević

Sergio Ramos je već duže od decenije nezamjenljivi dio postave Reala, a posljednjih nekoliko godina nosi i kapitensku traku. 

Ramos je poznat igrač kojeg krasi velika požrtvovatnost te je spreman ići glavom gdje mnogi ne bi išli ni nogom.

Na startu meča protiv Cadiza iskusni štoper je pokazao veliku dozu požrtvovanosti kada je klizećim startom spasio svoj gol što možete pogledati ovdje.

Na poluvremenu je Ramos ostao u svlačionici jer se Zinedine Zidane odlučio za nesvakidašnji potez pošto je napravio čak četiri izmjene.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Još su izašli Isco, Modrić i Lucas, a ušli su Valverde, Militao, Casemiro i Asensio.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hele
Veliki igrač, ali kao trener je Rinaka
4 4
Vienner
Treba Zidanea otjerat kombinuje 3 godine sastav protiv slabijih ekipa Benzema mu igra ne moze meda laznut vise proslo njegovo vrijeme
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi