Ramos nije odbio ponudu Reala jer ponude nije bilo
FOTO - EPA

Ramos nije odbio ponudu Reala jer ponude nije bilo

Adnan Beganović

Legendarni defanzivac Real Madrida, Sergio Ramos, još uvijek nije siguran čiji će dres nositi od naredne sezone.

Naime, Ramosu ističe ugovor sa Realom na kraju sezone, a posljednjih mjeseci mnogo se špekuliše o njegovoj budućnosti.

Pojavljivale su se informacije da mu je Real ponudio novi dvogodišnji ugovor sa umanjenim primanjima, te da Ramos takvu ponudu nije prihvatio, pa da će zbog toga pojačati Manchester United ili PSG.

Međutim, danas iz Španije dolaze drugačije infromacije koje govore da Ramos nije odbio nikakvu ponudu Reala iz prostog razloga jer zapravo ponude nije ni bilo.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ramosova želja je ostanak u Madridu, no očito da u Realu još uvijek nisu odlučili šta uraditi po tom pitanju, ali navodno će u narednim danima sve biti mnogo jasnije.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi