Hazard "uplašio" navijače Reala: Moramo biti svjesni da dođe trenutak kada završavamo karijere
FOTO: EPA

Muče ga učestale povrede

Hazard "uplašio" navijače Reala: Moramo biti svjesni da dođe trenutak kada završavamo karijere

H. Zilić

Belgijanac, Eden Hazard, nikako da pronađe pravu formu od dolaska u Real Madrid.

Ovaj sjajni fudbaler je muku mučio s povredama, a početkom ove godine zadobio je još jednu, zbog koje će propustiti nekoliko narednih mečeva Reala.

Nakon učestalih povreda, mnogi se pitaju u kojem zapravo smjeru ide karijera Edena Hazarda?

Oglasio se i sam fudbaler.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Pokušat ću igrati fudbal što duže. U nekim situacijama ne možete dati prognoze. Teško je vraćati se nakon povreda, ali mislim da mogu još puno toga donijeti fudbalu, međutim, moramo biti svjesni da dođe i trenutak kada jendostavno morate završiti karijeru", izjavio je Hazard.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi