Salah izignorisao Ramosa kada mu je dirnuo rame koje je povrijedio nekoliko mjeseci prije

Ponovo se sastaju u Ligi prvaka

Salah izignorisao Ramosa kada mu je dirnuo rame koje je povrijedio nekoliko mjeseci prije

E. Čaušević

U petak je održano izvlačenje parova za četvrtfinale Lige prvaka, a u centru pažnje našao se meč Real Madrid - Liverpool.

Ovi klubovi se sastaju ponovo nakon što su 2018. godine igrali u finalu kada je Real slavio i došao do treće uzastopne titule prvaka Evrope.

Tu utakmicu obilježila je povreda Mohameda Salaha koju je zadobio nakon žestokog duela u kojem su bili on i Sergio Ramos.

Mnogi su tada optužili Ramosa da je namjerno povrijedio Salaha koji je tada bio u životnoj formi, te je Liverpool bez njega igrao veći dio finalne utakmice.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ramos i Salah sastali su se ponovo nekoliko mjeseci kasnije kada se birao najbolji igrač Evrope, a tada je njihov susret bio u centru pažnje.

Igrač Reala je slučajno ili ne ponovo dirnuo Salaha u isto rame, a Egipćanu se to nije svidjelo što je najbolje pokazala njegova reakcija jer je u potpunosti izignorisao Ramosa.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

BogatiDijasporac
Salah bio pod abdestom a Ramos pun tetovaža, pa da ga ne izgubi.
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi