Ramos se još neće vratiti na teren
Foto:EPA

Dislocirao rame protiv Shakhtara

Ramos se još neće vratiti na teren

S. Bošković

Defanzivac Real, Sergio Ramos, propustit će utakmicu španjolskog prvenstva koju njegov tim igra protiv Athletica Bilbaoa.

Ramos je dislocirao lijevo rame u utakmici Lige prvaka protiv Shakhtara, te se unatoč veliko želji da se vrati na teren, on to neće biti u mogućnosti, te će suigračima davati podršku sa tribina.

Meč je zakazan za srijedu, a Ramos danas nije trenirao sa Kraljevskim klubom.

Ovaj 29-godišnjak nije jedini koji je platio ceh visoke pobjede Reala nad Shakhtarom (4:0), pored njega još su se ozlijedili Gareth Bale i Raphael Varane.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.