Ramos skrivio penal, pa se iskupio golom, ali Realu samo bod

Villarreal neporažen u Madridu

Ramos skrivio penal, pa se iskupio golom, ali Realu samo bod

Edmir Škorić

Real Madrid je ugostio Villarreal u petom kolu španske Primere, te je osvojio samo bod.

Real je, kako obično to biva, bio izraziti favorit u duelu s Villarrealom, no gosti su na Santiago Bernabeu uspjeli da pomrse račune Kraljevima.

Villarreal je hrabro odigrao prvih 45 minuta, a u samoj završnici Sergio Ramos blokira jedan udarac rukom u svom kaznenom prostoru, pa je opravdano dosuđen penal za gostujuču momčad.

Bruno se naštimao, uhvatio zalet i pogodio za hladan tuš u Madridu. I samo što je počelo drugo poluvrijeme, Real je izjednačio.

James Rodriguez je centrirao, a Ramos se iskupio i glavom pogodio za 1:1. Nakon tog gola uslijedila je velika ofanziva Reala, koji je na sve načine pokušavao doći do gola.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Benzema, Bale i Ronaldo najviše su prijetili Žutoj podmornici, no mreža gostiju više se nije tresla. 

Real Madrid je i pored ovog kiksa lider sa 13 bodova, ali se prekinula serija od četiri pobjede u Primeri. Villarreal je peti sa devet bodova.


Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti