Ramos zbog Mourinha napravio nove probleme u klubu

Jasan je bio kapiten Madriđana

Ramos zbog Mourinha napravio nove probleme u klubu

S. Mlaćo

Real je sinoć  konačno obradovao svoje navijače. Naime, Madriđani su u okviru Kupa Kralja savladali Leganes 3:0, ali daleko o toma da je atmosfera u španskom klubu iole dobra.

Santiago Solari je na izlaznim vratima, a kao njegov nasljednik spominje se Portugalac Jose Mourinho. Mourinho je bez angažmana nakon razlaza sa Manchester Unitedom, ali španski mediji prenose da bi ga uskoro ponovo mogli vidjeti na klupi Reala.

Ipak, određeni broj igrača navodno nije za dolazak Mourinha, a predvodi ih Sergio Ramos koji nije od onih koji simpatišu temperamentnog Portugalca.

Ramos je čak predsjedniku Peresu kazao da odluči riječima 'ili Mourinho ili ja', što će svakako donijeti dodatne probleme u svlačionicu Reala.

Kapiten Madriđana sigurno igra veliku ulogu kada je u pitanju novi trener, pa će se Perez i društvo naći na mukama ukoliko Mourinho bude njihov izbor. On je prema pisanju španskih medija za ostanak Santiaga Solarija.

Ne želi da se priča o Mourinhu

Ramos je nešto ranije istakao da  kapiteni nemaju takvu vrstu odluke.

"Niko ne može reći koga bismo željeli za trenera. Kapiteni nemaju takvu vrstu odluke. Mi smo već pet godina bez Mourinha, a još uvijek govorite o njemu, iako smo sve osvojili. Solari je naš trener i moramo da ga poštujemo", jasno je poručio kapiten Kraljeva Sergio Ramos.

Zatim je stoper Reala došao do opšteg zaključka...

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Madrid je imao mnoge vrste trenera: neki su osvojili više, neki manje, postoje krugovi koji počinju i završavaju. Koji god trener stigao, mi igrači smo nastojali da ispoštujemo sve njegove zamisli i naredbe", istakao je Ramos.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi