Da Solari nije večeras podcijenio protivnika?

Treneri odabrali postave za večerašnji duel

Da Solari nije večeras podcijenio protivnika?

Real Madrid večeras od 21:30 sati na svom terenu igra prvi meč osmine finala Kupa Kralja protiv Leganesa.

Kraljevi su posljednju utakmicu u La Ligi izgubili, pa bi sve osim večerašnje pobjede dodatno razljutilo navijače ovog kluba.

Ipak, Santiago Solari se nije odlučio za najjači sastav protiv Leganesa, pa će tako na teren poslati sljedeće igrače: Navas - Odriozola, Nacho, Ramos, Reguilon - Ceballos, Casemiro, Valverde - Lucas, Vinicius Jr., Benzema.

Da li je Solari pomalo i podcijenio Leganes koji je ove sezone već uspio dobiti Barcelonu u prvenstvu, ali i namučiti još neke velikane španskog fudbala, ostaje da se vidi. Istina, u prvenstvenom sudaru Real je bez problema slavio pobjedu protiv večerašnjeg protivnika rezultatom 4:1.

Sa druge strane, za Leganes će večeras od prve minute igrati: Cuellar - Juanfran, Tarin, Bustinza, Siovas - Recio, Perez, Gumbau, El Zhar, Sabin - Braitwaite.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi