Ramsey "ukrao" gol Ronaldu, a fotoreporteri zabilježili kako je Portugalac reagovao

Ubitačan pogled CR-a

Ramsey "ukrao" gol Ronaldu, a fotoreporteri zabilježili kako je Portugalac reagovao

E. Čaušević

Aaron Ramsey našao se u centru pažnje sinoć nakon što je zabio gol za Juventus u duelu protiv Lokomotiva iz Moskve.

Ramsey je u trećoj minuti postigao gol za 0:1 nakon što je golman domaćeg tima napravio nevjerovatnu grešku. Velšanin je na liniji udario loptu i zakucao je u mrežu, a da to nije uradio gol bi bio pripisan Cristianu Ronaldu.

Mnogi su optužili Ramseyja da je "ukrao" gol Ronaldu, a on se nakon utakmice izvinjavao zbog toga. Poručio je da je mislio da bi golman mogao stići loptu, te da je zbog toga odlučio da postigne pogodak.

Ronaldo nije bio baš presretan zbog ovog poteza svog saigrača, a to najbolje pokazuje fotografija nakon proslave gola. Portugalac je samo uputio "ubitačan" pogled prema Ramseyju iako se potrudio da s njim proslavi ovaj gol.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Jedan od fotoreportera na stadionu uspio je da uhvati trenutak kada je Ronaldo samo pogledao Ramseyja jer je znao da je taj gol trebao biti pripisan njemu.

Cristiano Ronaldo failed to score against Lokomotiv Moscow

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Benjamin92
Nista novo od sebicne Kristine...
3 4
premium
Svakom bi bilo krivo ha ya
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi