Ramsey zbog starog Arsenalovog duga ide u Španiju?

Moguć transfer u Real Madrid

Ramsey zbog starog Arsenalovog duga ide u Španiju?

Edmir Škorić

Aaron Ramsey, reprezentativac Velsa i veznjak Arsenala, navodno je na meti Real Madrida.

Trener Reala Zinedine Zidane želi ojačati vezni redi i zasad uglavnom gleda prema Engleskoj. Zidane je očaran s dvojicom nogometaša - Philippeom Coutinhom iz Liverpoola i gore spomenutim Ramseyjem iz Arsenala.

Ramsey ima ugovor s Arsenalom do 2018. godine, a Topnici navodno duguju 11 miliona funti Kraljevima zbog transfera Mesuta Oezila, pa bi eventualnim dogovorom transfera očistili dug.

Uz dužno poštovanje Arsenalu, nema sumnje da bi Ramsey volio zaigrati u Real Madridu pored Cristiana Ronalda i svog sunarodnjaka Garetha Balea, ali također je svjestan da ga tamo čeka žestoka konkurencija u vidu Luke Modrića i Tonija Kroosa. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Međutim, The Sun navodi da Real garantuje Ramseyju redovno igranje ukoliko se odluči preći na Santiago Bernabeu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije