Barcelona spremila ponudu za Ramseyja

Fudbaler Arsenala na meti katalonske ekipe

Barcelona spremila ponudu za Ramseyja

Endin Čaušević

Vezni fudbaler Arsenala Aaron Ramsey na kraju sezone mogao bi napustiti ekipu sa Emiratesa.

Prema pisanju engleskog Telegrapha fudbaler londonskog kluba nalazi se na meti Barcelone, koja će u ljetnom prelaznom roku pokušati dovesti Ramseya na Camp Nou.

Navodno, čelnici katalonske ekipe već su kontaktirali Arsenal u vezi Ramseyja i spremni su za ovog fudbalera ponuditi oko 60 miliona eura. Skauti Barcelone pratili su Ramseyja na posljednjih nekoliko utakmica, te su poručili čelnicima kluba da bi Velšanin bio dobro pojačanje za sljedeću sezonu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Barcelona ima dobru saradnju sa Arsenalom jer su u prošlosti iz ovog kluba doveli nekoliko igrača. Ukoliko Arsenal odluči da proda Ramseyja ovaj transfer mogao bi se ostvariti nakon završetka Evropskog prvenstva u Francuskoj na kojem će Ramsey braniti boje Walesa.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi