Rangersi "pogurali" Pumu objavom na Twitteru, pa odmah se pokajali!

Zar nisu vidjeli boju kopački?

Rangersi "pogurali" Pumu objavom na Twitteru, pa odmah se pokajali!

E. Čaušević

Škotski velikan Rangers danas se našao na udaru svojih navijača nakon bizarne objave na zvaničnom Twitter profilu ovog kluba.

Rangers već nekoliko godina ima sponzorski ugovor s Pumom, a ovaj put su željeli promovisati nove kopačke pomenute kompanije. Iz Rangersa su odlučili da na Twitter profilu objave fotografiju novih Puminih kopački i pozovu svoje navijače da ih kupe.

Međutim, odmah nakon što je ova slika objavljena nastao je haos između navijača Rangersa. Mnogi još uvijek ne mogu vjerovati da su u klubu napravili ovakav propust, te odlučili reklamirati kopačke koje su zelene boje.

Naravno, to je boja ljutog rivala Celtica čiji navijači su se naslađivali na ovaj propust Rangersa. Pristalice Rangersa poručile su da se objava mora odmah izbrisati, te da se nadaju da će se na kraju ove sezone prekinuti saradnja s Pumom koja je zaista najmanje "kriva" u svemu ovome.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi