Rangnick komentarisao Ronaldovo ponašanje: "Nema nikakvog smisla"
Foto - EPA

Menadžer Manchester Uniteda

Rangnick komentarisao Ronaldovo ponašanje: "Nema nikakvog smisla"

Midhat Šljivak

Menadžer Manchester Uniteda Ralf Rangnick govorio je danas na press konferenciji pred sutrašnji derbi meč Premiershipa protiv Tottenhama.

Duel na Teatru snova veoma je bitan za United, a u centru pažnje je naravno ponovo Cristiano Ronaldo koji je propustio gradski derbi sa Cityjem u kojem je klub doživio poraz od 4:1.

Engleski mediji su potom objavili da Cristiano nije želio igrati nakon što mu je Rangnick saopštio da neće igrati od prve minute, a o zvijezdi tima menadžer Crvenih đavola govorio je i danas.

"Nisam ga pitao je li sretan u klubu. Znam da je spreman, ponovo je trenirao. Trebao bi biti spreman za sutra. Vidjet ćemo s kakvom formacijom ćemo sutra krenuti", rekao je Rangnick.

Ronaldo je prošle sedmice umjesto s ekipom na gradski derbi, otišao s porodicom u Portugal. Mnogi su to protumačili kao jasan signal da mu više nije stalo do kluba.

"Nema nikakvog smisla da se vraćamo na ono što se desilo prije šest-sedam dana. Ono što je bitno je šta će se dogoditi sutra. On i Edi Cavani su na raspolaganju sutra".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Crvenim đavolima u susretu sa Spursima na raspolaganju neće biti Luke Shaw i Scott McTominay i to će svakako biti problem za United.

Cristiano Ronaldo je ove sezone zabio 15 golova i upisao je tri asistencije u 31 nastupu, ali u posljednje vrijeme njegovi nastupi su skromni i uveliko se priča o njegovom odlasku iz kluba.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi