Ralf Rangnick najavljuje novog napadača na Old Traffordu: "Očito je da nam treba"

Bit će pojačanja

Ralf Rangnick najavljuje novog napadača na Old Traffordu: "Očito je da nam treba"

Edmir Škorić

Njemački trener na klupi Manchester Uniteda svjestan je da će sljedeće sezone Crvenim vragovima trebati novi napadač.

United se dosta pati pod vodstvom Ralfa Rangnicka. Iako se defanziva donekle i popravila u odnosu na period kada je ekipu vodio Ole Gunnar Solskjaer, nedostaje napadačke municije. Starci Edinson Cavani i Cristiano Ronaldo su možda dva ponajbolja napadača posljednjih 15 godina, ali jednostavno dva veterana ne doprinose efikasnosti Uniteda.

To znači da će već tokom ljetnog prijelaznog roka United krenuti po novog napadača.

"Mislim da je očito da nam treba novi i mlađi napadač. Ugovor Cavaniju ističe na kraju sezone. Klub kao što je Manchester uvijek mora da ima jednog od najboljih napadača u svojim redovima. To je jasno i mislim da smo toga svi svjesni u klubu", rekao je Nijemac.

Potražite više informacija na temu Premier league:

United je danas odigrao 1:1 sa Southamptonom i vodit će tešku bitku za plasman u Ligu prvaka do kraja sezone.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sars33
Cuj starci... sacuvaj me Boze
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije