Rangnick javno kritikovao Ronalda: Portugalcu se ovo neće svidjeti, ali Nijemac je u pravu

Trener Uniteda o najvećoj zvijezdi

Rangnick javno kritikovao Ronalda: Portugalcu se ovo neće svidjeti, ali Nijemac je u pravu

Eldar Ganibegović

Cristiano Ronaldo je i s 37 godina na leđima glavna zvijezda i najveća uzdanica Manchester Uniteda.

Međutim, kao i cijeli tim, ne igra na najvišem nivou, a o tome dovoljno govori i podatak da je izjednačio lični rekord po broju utakmice bez pogotka u nizu - 5, a taj rekord datira još od 2010. godine.

Privremeni trener Crvenih đavola Ralf Rangnick odlučio je javno kritikovati Portugalca i rekao je da mu je od njega potreban bolji učinak.

"Od Ronalda mi je potreban maksimalan učinak. Očigledno bi trebalo da postiže više golova. Stvaramo mnogo šansi, ali ne postižemo dovoljno golova, ali nije riječ tu samo o Cristianu", kazao je Rangnick.

Također, treba spomenuti i da mediji na Otoku nagađaju da će Ronaldo već na ljeto napustiti Old Trafford, te da će u narednim danima sjesti sa svojim agentom za pregovarački sto kako bi donio odluku o nastavku karijere.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Interes za njega najviše je pokazivao PSG u proteklom periodu, koji će se na ljeto suočiti s odlaskom Kyliana Mbappea kojem ističe ugovor.

Narednu utakmicu Manchester United igra već sutra od 13:30 protiv Southamptona i bit će to sjajna prilika za Ronalda da se vrati golgeterskom učinku.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Recept za pobjede Man Uniteda-pošalji ovog padavičara na klupu ili bolje na tribine i pusti Cavanija da igra umjesto.On je taj koji kvari hemiju u ekipi.Kako je otišao iz penal madrida i s tim izgubio pomoć sudija ne čuje se više za nj!!
6 7
King_Kenny
...ovaj Rangnick bas izaziva da bude silovan od strane Penalda i njegove jalije,Greenwooda i ostalih.
2 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi