Rangnick: Milan? Ne isključujem tu opciju
Foto: EPA

Potvrdio da su postojali pregovori

Rangnick: Milan? Ne isključujem tu opciju

Nijemac Ralf Rangnick nije isključio mogućnost da na kraju sezone preuzme Milan.

Posljednjih sedmica na Apeninima se mnogo špekuliše o tome da 'Rossoneri' neće zadržati Stefana Piolija, a na njegovo mjesto bi trebao stići sadašnji direktor Leipziga Ralf Rangnick.

Da nisu u pitanju samo glasine pokazalo se i kada je Zvonimir Boban kritikovao izvršnog direktora kluba Ivana Gazidisa da je, njemu iza leđa, pregovarao sa Rangnickom, a sada je kontakte potvrdio i on sam.

U razgovoru za Bild kazao je, između ostalog, da "ne može u potpunosti isključiti mogućnost dolaska na kormilo Milana".

"Milan me pitao jesam li dostupan. Konsultovao sam se sa ljudima iz Red Bulla, zatim su počeli razgovori sa mojim agentom. Ipak, u međuvremenu došao je koronavirus i s njim mnogo važniji problemi. Milan sada ima drugih stvari o kojima mora razmišljati", kaže Rangnick i dodaje:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ne mogu, svejedno, isključiti opciju da dođem u Milan."

Kako će se cijela priča odviti, ostaje da se vidi.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi