Rangnicka naljutila razmažena zvijezda: "Neka dođe i lično mi to kaže"

Martial bi da ide

Rangnicka naljutila razmažena zvijezda: "Neka dođe i lično mi to kaže"

Edmir Škorić

Menadžeru Manchester Uniteda Ralfu Rangnicku ne sviđa se to što pojedini igrači ne govore njemu lično niti klubu ako žele da odu.

Rangnicku je zasmetalo to što mediji pišu o želji Anthonyja Martiala da napusti klub u januaru i Nijemac smatra da svako ko želi da ide, mora najprije da razgovara s njim ili vodećim ljudima na Old Traffordu.

“S agentima i nogometašima ne komuniciram preko medija, ne zanima me šta agenti govore novinarima", rekao je Rangnick, pa je dodao:

"Ne pomišljam da odem do Martiala i da ga pitam o ovome. Sam igrač mora doći i razgovarati sa mnom ili s nekim od predstavnika Uniteda o svom mogućem transferu. Dakle, neka dođe i sve mi kaže u lice. Ne mogu komunicirati s igračem preko novina ili agenta".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ove sezone Francuz je nastupao u deset utakmica Manchester Uniteda u svim takmičenjima i postigao je jedan pogodak.

Martial nije u planovima Rangnicka i uglavnom ga koristi kao backup opciju, zbog čega je ovaj napadač i odlučio da ide, samo je pitanje gdje i kada će doći do transfera.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BigBabo
That's how you do it, face to face, man to man.
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi